Ready for the weekend!

Goood formiddag alle sammen! Det ble med det ene innlegget mitt i går da jeg så og si stod på kjøkkenet og løp i butikken hele dagen. Ja, utenom en pause på restaurant med familien for å feire bursdagen til mamma. De første  muffinsene jeg lagde i går gikk nemlig adundas da eggene var for små og jeg ikke fikk ordentlig eggedosis. Det gjorde virkelig noe med smaken og konsistensen. Så da var det bare å starte på nytt etter restaurant besøket. Jeg lagde jo også pynt til cupcakesene som tok sin tid. Men 22 stk er ferdig og klare til pynting etter jobb i dag.

P8180003

Jeg skal nemlig om en liten time avgårde på jobb. Og jeg tror vi kommer til å få super mye å gjøre på grunn av at det er så fint vær. Det er gøy når det er mye å gjøre, men slitsomt når det bli for mye å gjøre. Vi er trossalt bare to stk på jobb på lørdager! Jaja, det går nok fint.

Seinere i dag kommer det ut en videoblogg her. Jeg lovte dere jo en ekstra denne helgen ettersom den jeg la ut på onsdag var så kort. Det er en sminkevideo dedikert til Makeup Revolution, siden de var så snille å sende noen produkter til meg. Så stay tuned i løpet av dagen eller sjekk den ut på Youtube kanalen min HER. Håper den hvertfall faller i smak, og kom gjerne med forslag til videoer dere vil jeg skal lage!

Ha en fantastisk fin lørdag alle sammen, nyt solen om dere er så heldige å ha den! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *