Red Velvet Cupcakes!

God dag alle kjære fine lesere! Formen min etter gårsdagen er overraskende fin og jeg er snart klar for en tur ut til Stavern sammen med familien. Vi hadde egentlig tenkt å gå en tur i fjellet, men det er så vått og gjørmete på skrim at det valgte vi bort i dag. Dermed blir det gåtur i Stavern i stedet. Men det er greit nok det!

På bildet over her ser dere et bilde av cupcaksene jeg lagde til bursdagen i går. De falt i god smak hos alle som smakte de, og mange av de forsvant i løpet av kvelden. Nå hadde jeg bakt ganske mange, men tror det bare ble et lite knippe igjen. Det er gøy, og hvertfall å få skryt for noe man har lagt så mange timer og arbeid i! Men det er jo gøy å holde på med sånt. Skulle gjerne laget slikt mer, men da tror jeg alle her i huset hadde trilla ut døra. Så jeg tar sjansen når jeg vet det er noen som har bursdag!  Cupcaksene er red velvet, med en hvit sjokoladefrosting toppet med en bit sukkerpasta som jeg «malte» 20 tallet på med spiselig glitter. Gøy, gøy, gøy! Oppskriften kommer ut på bloggen i løpet av uken.

Hva syntes dere om resultatet? Husk, jeg er bare en hobby baker! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *