Happy Monday!

P9260049

P9260053

P9260051

God morgen! Da var det en ny uke, og dette blir en skikkelig arbeidsuke. Jeg pleier jo å jobbe hver dag ellers, men denne uken skal det kun være på cafeen. Sier ikke neitakk, til ekstra vakter i høstferien nei. Money, money, money. Trenger det jeg kan få i September, slik at jeg ikke går tom for penger etter Dublin. For bare noen dager etter jeg har vært i Dublin, reiser jeg til Trondheim. Så alle vakter kommer virkelig godt med!

Over her ser dere et lite knippe med bilder fra bursdagen til Elise. De hadde pyntet så fint at jeg bare måtte ta noen bilder av det. Også fikk jeg jo oppdraget om å ta masse bilder, så da var det jo bare å sette igang med en gang jeg kom dit. Jeg kjenner at jeg egentlig hadde planer om et helt annet innlegg i dag tidlig, men om jeg ikke skriver det ned så går det i glemmeboken. Akkurat som nå! Jaja, håper hvertfall dere får en fin start på uken, og at himmelen er like blå og fin hos dere som den er her.

Happy Monday! Hadde ikke Elise og de pyntet fint?   

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *