I need a break..

Okei, jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle skrive dette i dag. Jeg har bare det problemet at de siste ukene har jeg ikke vært så motivert, og det har bare blitt værre. Jeg tror derfor at jeg skal ta meg pause fra bloggen i noen dager. Gjøre akkurat det jeg har lyst til før/etter jobb, ta bilder om jeg faktisk føler for det, og ikke fordi jeg føler jeg må. For akkurat nå føler jeg bloggingen har blitt en ting jeg føler jeg MÅ gjøre, ikke en ting jeg vil gjøre.

Jeg syntes jo ikke det er noe gøy å skrive at jeg ikke er motivert. Men det har faktisk kommet til det punktet at jeg har så og si sluttet å lese andre sine blogger også, for jeg kjenner ikke den gleden av det lenger. Og det skremmer meg. Blogging var en ting jeg startet med å gjøre for hele 6 år siden. Jeg likte å gjøre det og jeg har forbedret meg sååå mye. Jeg ser jo det på antallet med lesere jeg har hver dag. Og jeg skyller dere så mye, at dere aner det ikke en gang. Men jeg føler samtidig at om jeg fortsetter å blogge fordi jeg føler jeg MÅ så blir det ikke den samme kvaliteten på innleggene, og det senker jo helhetsinntrykket på bloggen.

Derfor har jeg nå bestemt meg for å ta en pause frem til helgen en gang. Det er for å få det lit på avstand og gjøre slik at jeg faktisk kan begynne å savne det igjen. Jeg vet nemlig ikke om blogglysten min har blitt mindre på grunn av motivasjon, eller om den har blitt mindre på grunn av at jeg har fått en så stor interesse for å lage videoer til Youtube istedet. Det er noe jeg rett og slett må prøve å finne ut av. Og kanskje jeg kommer tilbake med innlegg tidligere i uken, hvis jeg føler for å blogge. Ja, det tror jeg er en god idé! Jeg blogger denne uken om jeg føler for det, ikke fordi jeg føler jeg må.

Men i løpet av helgen igjen er nok motivasjonen og given tilbake kjenner jeg meg selv rett. Kroppen og hodet er nok bare litt vell slitent etter noen harde uker med arbeid etter jeg kom hjem fra Trondheim! Men sånn er det jo innimellom.

Yes, men da blogges vi en eller annen gang når jeg føler for det! 

(phfuu.. nettet klikka i det jeg skulle trykke lagre.. Holdt på å begynner å gråte når jeg trodde alt var borte og at jeg kanskje måtte skrive det på nytt!!)

Del

1 Comment

  1. 1. oktober 2015 / 13:19

    Sånn føler jeg det også… Bloggen er ikke lenger lystbetont – den er mer et race om å få lesere, sideklikk og topplisteplassering. Noe som er Ganske stressende når nouw tar inn masse nye bloggere som fyker rett inn på top 10. Haha. Så jeg holder med deg. man må ta en pause og ikke la hobbyen ta helt overhand. Hadde jo vært en ting om man hadde sin hovedinntekt på bloggen, men når man tjener 44 øre i døgnet på bloggen så er det ikke verdt innsatsen 😛 Man må gjøre det som gir en glede i hverdagen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *