A new and better plan.

Når jeg nå skriver dette, har jeg kun gått 2 dager uten å blogge. Jeg kjenner at motivasjonen siger mer og mer innpå, men jeg er ikke helt klar enda, så jeg venter med å publisere dette til jeg er det. Jeg trenger nemlig et par dager til. Et par dager til vil nok gjøre meg godt.

Kroppen, hodet, alt er gåent og motivasjonen er rett og slett ikke der. Men nå som den begynner å sige tilbake har jeg noen nye planer for bloggen. Det er vanskelig å forklare med ord, men om det går som jeg ønsker så vil dere se betydelig forskjell.

Derfor har jeg egentlig lyst til å starte helt på nytt. Slette alt og starte med blanke ark. Men jeg skal ikke det. På denne bloggen har jeg så mange fine minner fra 2015 at bare tanken på å slette det føles galt. Men jeg skal starte på nytt. Dere ser det kanskje ikke med en gang, men etterhvert håper jeg dere gjør det.

Jeg kommer helt klart til å fortsette med å poste videoer hver onsdag og noen ganger en ekstra i helgen. Jeg elsker å lage disse videoene. Jeg liker å filme dem og ikke minst redigere dem. Klippe og lime, gjøre dem litt og litt mer avanserte. Jeg liker å lære mer. Og jeg liker å være på youtube!

P9290157

Men det at jeg liker å lære har gjort at jeg har bestemt meg for å sette meg mer inn i photoshop igjen. Lære mer og gjøre bildene enda klarere og finere. Etterbehandling av bilder har så mye å si!! Jeg ser bildene så bra for meg. Nå er det bare å jobbe slik at jeg får det slik jeg ønsker, for jeg kan ikke klage på noe jeg kan gjøre noe med!

For det er vell akkurat det… Det jeg la ut, det stod ikke til forventningene jeg hadde. Men hva gjorde jeg med det? Absolutt ingen ting. Det er det jeg skal nå. Jeg skal jobbe for det resultatet jeg ønsker. Jeg skal ikke bare la blogg-gnisten forsvinne uten å fighte tilbake. Dette er min største hobby, og den skal forbli det.

Noen av dere trodde kanskje det hadde noe med inntekt, lesertall, sidevisninger eller noe slikt å gjøre? Men det har det på absolutt ingen måte. Lesere har jeg mer enn nok av, det er helt klart. Og ikke minst sidevisninger. Det er ikke akkurat noe jeg mangler. Og når det kommer til inntekt så har ikke det så mye å si for min del. Jeg har blogga i nesten 6 år uten å tjene et øre. Og det gjorde meg ingen verdens ting.

P9290150

Jeg er nå inne i mitt 7 år med blogging og får litt her og der for det. Men på ingen måte at jeg kunne flyttet for meg selv og kun levd på bloggen. Der er jeg ikke. Men det jeg prøver å si er at om jeg fortsatt ikke hadde tjent noe på å blogge, så hadde jeg fortsatt gjort det.

Jeg elsker å skrive, det har jeg alltid gjort. Jeg elsker å ta bilder, og vil utvikle det enda mer. Og nå har jeg ikke minst lagt min elsk på det å legge ut Youtube videoer. Videoene mine kommer nå hovedsakelig til å bli lagt ut på Youtube, og det er der dere kan se dem. Jeg skriver innlegg om nye videoer og linker til dem, men hovedsakelig må dere inn på Youtube for å se videoen.

Jeg håper dere også etterhvert ser forbedringer og at dere er enige om at jeg trengte denne pausen. Nå har jeg jo et par pausedager til (siden dette ble skrevet på torsdag) og motivasjonen, given og ikke minst ideene er sikkert tidoblet inne jeg starter igjen.

Hope you are ready for my new and better start! 

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *