Just a little reminder!

God søndag alle sammen! Ja da var jeg tilbake, og jeg håper flere av dere så og leste det forrige innlegget jeg la ut tidligere i dag. Jeg har ikke lagt ut så alt for mange personlig innlegg tidligere, så å legge ut slikt er alltid litt skummelt. Men det var sant det som stod og jeg er nå klar for å starte “på nytt”, og jeg er klar for å lære nye ting. Og vet dere hva ? Jeg gleder meg!!

Jeg tenkte at i dag skulle jeg ta en rolig start og bare minne dere på at jeg også denne uken la ut en ny youtube video. Dere kan finne den HER om dere er interesserte. Den er på engelsk, så alle mine internasjonale lesere kan også se og forstå hva jeg sier i den. Videoen er en September favorites 2015 og siden det er første videoen med engelsk, tok det litt tid før jeg kom igang og følte det var naturlig. Så være tålmodige og se hele videoen, den blir bedre!

Neste uke kommer det ut en video jeg har filmet sammen med lillesøsteren min. Jeg har kalt den “Half’n Half makeupvideo” og jeg har ikke sett en slik type video på youtube før, så blir spennende å se hvordan det blir! Den kommer allerede ut til onsdag, så det er bare å følge med på youtubekanalen min HER.

Så da håper jeg dere får en fin og avslappende avslutning på helgen! Godt å være tilbake <3 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *