Høst, Høst, Høst!

Tidligere har jeg egentlig ikke hatt et så godt forhold til høsten. Jeg har gjerne sliti en hel del med høstdepresjoner, og hata alt av regn som falt ned fra himmelen utenfor. Men i år har jeg ikke sliti med høstdepresjoner, enda (bank i bordet!). Jeg har begynt å sette pris på at vi har så fint vær og ikke minst at de høstlige fargene melder sin ankomst. Jeg har begynt å sette pris på det å sitte inne med ullgenser og kosebukse mens du koser deg med en film og en deilig kopp te. Jeg har faktisk begynt å sette pris på de små tingene med høsten, og ikke bare fokusere på de store negative!

Men det som da er viktig for meg er å virkelig nyte dagene når det er sol. Bruk muligheten til å ta fine høstlige bilder, gå turer, og smile av at det er så fint vær i en høstlig setting. For det er jo slik at alt blir jo mye finere så fort solen er der. Høsten, vinteren, våren og sommeren. Alt blir finere så fort sola er der, det trenger ikke være varmt ute, men sola gjør det så fint uansett!

#2

Så jeg har begynt å like høsten, eller det er hvertfall det jeg føler foreløpig. Og jeg har begynt å sette pris på den. Det burde kanskje flere også? Sett pris på de små, men gode tingene og slutt å fokusere på alt det som er “galt”. Er det er dag det høljer ned utenfor? Finn en god film, og krøll deg inn i teppet på sofaen. Da har du hvertfall en unnskyldning til å slækken foran tv’n/macen hele dagen! 🙂

Liker/misliker du høsten? Hva liker du evt best ved den?

Del

3 Kommentarer

 1. 5. oktober 2015 / 23:13

  Jeg ELSKER høsten og elsker faktisk et godt regnskyll (er man fra vestlandet liksom…) Det er deilig å hive seg i en varm dusj når man er blitt våt og kald ute. Det er deilig å fyre i peisen når det stormer som verst. Tulle seg inn i dyna og høre på regnet… Jeg blir aldri lei… eller… jo…. etter fire uker med konstant regnvær blir man litt lei ?

 2. 6. oktober 2015 / 18:45

  Høsten er en vakker årstid 🙂 Alt ved den årstiden er så vakker 😀 Men skal innrømme at med konstant regn i flere uker, blir man lei 😛

  • Helene Lekven
   Forfatter
   8. oktober 2015 / 09:48

   Den er ganske vakker ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *