Looks of September

sept ootd 2

Da var Oktober i gang og det er på tide å se tilbake på September sine antrekk. Denne måneden hadde jeg egentlig sååå mange outfits jeg hadde planer om å ta bilder av til dere, men jeg kom aldri frem til det. Eller greia var jo det at antrekkene jeg hadde med til Trondheim, de skulle egentlig med i en lookbook vi skulle filme. Men det gikk seg aldri til, og da tenkte vi rett og slett ikke på det å ta bilder av antrekkene i stedet. Så antrekkene over er de eneste som ble fotografert denne måneden. Men etter jeg kom hjem fra Trondheim, så hjalp Linn meg med å lage en liten lookbook (med andre antrekk enn det jeg hadde i Trondheim), og det kan jo regnes med som antrekk i denne posten, kan det ikke? Jo vi sier det! Så om du ikke har sett den enda, så legger jeg den til under her:

Jeg tror og håper jeg skal få til flere antrekk i løpet av Oktober. Satser på å få tatt noen bilder i Dublin, og kanskje noen i Trondheim. Vi skal jo egentlig prøve på en ny lookbook neste gang jeg skal til Trondheim, så da ser vi hva vi får til. Kan jo ta noen bilder i tillegg! Men også har jeg planlagt en shoot med Erica i løpet av uken, for jeg trenger nemlig litt nye bilder så jeg kan få en litt mer høstlig header enn det jeg har nå! Men hvertfall, så satser vi på at Oktober blir en fin outfit måned.

Håper dere får en fin start på uken, så blogges vi mer seinere i dag! 

Del

2 Kommentarer

 1. 5. oktober 2015 / 16:28

  Så sykt fin stil du har! <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. oktober 2015 / 16:29

   Hehe, tusen takk! Så søt du er <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *