Her new studio!

God dag alle sammen! I dag har jeg endelig vært og fikset neglene mine igjen hos flinke Charlie. Det er så koselig å dra og fikse neglene der, man blir alltid møtt med et smil! Og denne gangen var hun faktisk i et helt nytt lokale. Og jeg skal ikke klage på at det er i andre etasje i det bygget jeg jobber i fra før av, nemlig Tolvsrød senteret. En liten gåtur så er jeg fremme, og ikke minst er det jo så sentralt med alt annet som er rundt. Men siden hun da har flyttet inn i nytt lokale, så tenkte jeg å vise dere hvordan det er hun har fått det nå. Er virkelig lyst, fint og koselig!!

PA060153

PA060157

PA060164

Hun har mange produkter til salg også om du er på jakt etter noe spesielt. Hun har håndkremer, gel-neglelakk som man kan legge rett på neglen, og mye mye mer. Jeg blir alltid fascinert av hyllene med masse godsaker i! Men hvilke jente blir ikke det da?!

PA060158

PA060165

Charlie har også superfine negler selv. Hver gang jeg har vært der, noe som er hver fjerde uke, så har hun nye og fine negler hun også! Denne gangen en nydelig og klassisk fransk manikyr. Jeg skal ærlig innrømme at det fristet med fransk manikyr selv når jeg så neglene hennes. Men har man bestemt seg for å ha nok en høstfarge, så har man bestemt seg! Men spørs om det ikke blir fransk neste gang.

PA060154

PA060168

Hvordan neglene mine ble seende ut, skal dere få se i morgen. Jeg må jo ha hjelp til å ta bildene av neglene og det har jeg ikke akkurat nå. Så da får dere det i morgen, men dere får jo et par sniktitt på noen av bildene over her. Nå derimot skal jeg redigere litt bilder, jobbe litt, før jeg må sette igang med å rydde ut av rommet mitt. Denne uken starter vi nemlig med å rive ned tapeten min før vi skal male veggene neste uke! Så det blir spennende de neste ukene, og til slutt få det rommet jeg ønsker igjen.

Men hva syntes dere om lokalet til Charlie? Priser og andre tilbud Charlie har kommer i innlegget med bilde av neglene mine i morgen. 

// Behandlingen er sponset

Del

3 Kommentarer

 1. Trine N.
  2. november 2015 / 16:05

  Det så utrolig fint ut der! Hadde jeg bare bodd litt nærmere så skulle jeg gjerne tatt turen innom der altså..

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. november 2015 / 16:17

   Det er det virkelig også, bildene klarer ikke å vise hvor fint det egentlig er der.. :/ Men så bra du kunne tenke deg å dra hit om du hadde bodd nærmere da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *