The leaves are turning yellow!

outfit1

PA060168

Jakke – Zara    Skjerf – Kappahl (sponset)    Bukse – BikBok
Genser – Kappahl (sponset)    Veske – Michael Kors    Sko – Nelly

God kveld i stugo! Denne jenta har vært effektiv i dag altså. Tidlig opp, negltime, blogging, jobbing, henting, bildetakning, rydding, redigering og nå blogging. Og ikke minst så skal jeg nå snart sette igang med å lage cupcakes. Hehe, er en oppskrift dere skal få om noen uker, om de blir som planlagt. Så det blir spennende å se! Kan dere gjette hva anledningen av denne cupcake oppskriften skal være?

I morra skal jeg jobbe på cafeén igjen, og siden Red Velvet Cupcake oppskriften har blitt etterspurt så kommer den ut i morgen formiddag. Er det lille lørdag, så er det lille lørdag, eller hva? Og dere? Er det bare meg, eller blir det kaldere ute, skummelt fort? Fysj, med en passe tjukk jakke og skjerf i dag, så var det fortsatt ganske surt. Så kjenner det nå er deilig å sitte deilig inntulla i et pledd med stearinlys på bordet, mens det blåser surt utenfor! Ahh, livet er ganske godt altså!

Hvilken anledning tror du jeg baker til? Og blir det kaldt skummelt fort hos deg og? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *