Half’n Half makeupvideo

Da var det onsdag igjen, og dere vet vell hva det betyr nå? Yes, det er tid for en ny videoblogg! Denne uken har jeg og Linn laget en litt annerledes videoblogg, og jeg tror ikke jeg har sett slikt før. Men jeg kan selvfølgelig ta feil!! Det var hvertfall super gøy å filme den, og jeg håper dere syntes den er litt fin/morsom. Linn har nemlig aldri brukt noe særlig sminke før, hun bruker kun av og til Mascara, noe jeg syntes er utrolig bra av henne. Men det resulterte i at å sminke seg da ikke er så lett. Så det håper jeg vi har fått fanget på en god måte i denne videoen.  Og ja, den er på engelsk slik at alle mine lesere kan forstå hva det er vi sier! Alle mine videoer kommer til å være det fra nå av.

Neste uke tenker jeg å gå litt mer inn på hva det er jeg liker å ha med i håndbaggasjen når jeg skal ut å reise. Men før det kommer det faktisk en annen video ut på kanalen min youtube. Til Lørdag har jeg nemlig planer om å legge ut en vlog fra hele denne uken. Jeg har fått filmet en del, og skal filme mer både i morgen og fredag. Den kommer jeg ikke til å annonsere her på bloggen, da det passer mest kun til youtube. Men om du ønsker å bli varslet om at den blir lagt ut så kan du følge youtubekanalen min HER.

Og gå gjerne inn HER og lik videoen fra i dag. Vi må vise Linn støtte om at det å ikke bruke så mye sminke er helt greit!!! 

Hva syntes du om dagens video? Kunne dere tenke dere flere slike? 

Del

2 Kommentarer

 1. 7. oktober 2015 / 19:38

  så søte dere er! Håper jeg får tid til å komme på besøk igjen snart <3 hilse Linn!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   8. oktober 2015 / 09:49

   Takk snuppa! Ja, det må du gjøre!! <3 Skal hilse tilbake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *