Kanskje litt tidlig?

Okei, de som kjenner meg godt vet at jeg elsker julen og alt ved den. Jeg gleder meg alltid til julesesongen og til at jeg kan begynne å pynte, bake og ikke minst høre på julesanger igjen. Jeg sa faktisk til mamma allerede i går at om det var opp til meg hadde jeg pyntet til jul første helgen i Desember. Jeg trenger ikke juletre og slikt så tidlig, men å pynte og skape julestemning syntes jeg man skal kunne gjøre litt tidligere i desember også altså. Haha, mamma derimot, hun lo lett av meg, og sa jeg slekta på bestemor. Men fullt så ille er jeg ikke! Hun har mange ganger pynta juletreet 1. Desember hu!!

PA080048

Men i dag når jeg så dette bladet i hyllene på butikken klarte jeg rett og slett ikke å styre meg. Jeg måtte bare kjøpe det, også gikk jeg for å finne meg noe ekstra kos slik at jeg kunne ha skikkelig «meg» tid i dag. Og det var egentlig litt deilig. Og juleinspirasjonen er hvertfall på topp! Alt fra pynting, til jule verksteder og andre sine jule-hjem. Ahh, julen altså <3

PA080043

Ikke si at det bare er jeg som er glad i julen? Føler meg litt gal her jeg sitter å drømmer om julen, men heldigvis gjør jeg ikke annet enn å drømme om den. Og kjøpe julemagasiner.. Hehe, jah, kjøpe julemagasiner og drømme. Dét er kun det jeg gjør. Nei, nå må jeg komme meg ut av jule-bobla og begynne på middagen. Kan ikke sitte å drømme meg vekk hele ettermiddagen, har mye annet som må bli gjort!

Hva liker du best ved julen? Hehe, og hvor ivrig er du på den? 😀 

Del

1 Comment

  1. 8. oktober 2015 / 17:22

    Jeg elsker julen. Det bladet har jeg også kjøpt men det er fordi jeg har noen julefoto oppdrag jeg trengte litt inspo til… *for Pinterest var ikke nok liksom 😛 haha… neida – pinterest er litt for amerikanisert for det jeg ser etter så da måtte jeg ha et norsk blad. Honest ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *