Let’s talk: Nails

Nye og fine negler gjør noe med selvtilliten altså, det må jeg ærlig innrømme. Man føler seg så mye mer ordentlig og fin med en gang man har litt orden på neglene. Jeg er en jente som rett og slett ikke har tålmodighet til å sitte å stelle neglene så og si annenhver dag, slik at de kan se nogenlunde greie ut. Neglene mine er nemlig veldig skjøre, og det hjelper ikke at jeg har hendene mye i vann når jeg jobber på kafeen.

Så det å «jukse» litt er egentlig nødvendig for meg. Hvis ikke hadde jeg hatt så stubbete og flisete negler som det går an å få. Og jeg personlig trives ikke med det. Smak og behag, og det er ikke mange som legger merke til neglene når man møter noen. Men for meg er det ikke hva jeg vil at andre skal tenke om meg, for meg går det på det at jeg vil føle meg fin og ordentlig med fine negler.

PA080023

Jeg har jo på ingenmåte de lengste neglene i historien, og jeg gjør ikke noe særlig ut av dem når jeg får stelt dem hos Charlie. Men jeg får gjort sånn at de ser naturlig lange ut og ikke minst sånn ta de ikke skal ta all oppmerksomhet. Å gjøre det naturlig er viktig for meg. For blir det unaturlig for meg, så føler jeg meg ikke lenger like fin på neglene. Er ikke bare bare det her altså!

Men Charlie er superflink til å ordne neglene etter ditt ønske. Hun er lett å prate med og hører på det du sier. Vil du ha lange negler med detaljer her og der, da skal du få det. Har du lyst på naturlig lange, i enten farge eller fransk manikyr, så skal du få det. Og når det kommer til farger, så har hun så mange fine å velge mellom at det er like vanskelig hver gang.

PA080029

Jeg kom jo denne gangen selvfølgelig med en anelse av hva slags farge det var jeg ønsket. Og jeg ville nå ha en type kobber farge, og det fikk jeg. En glitrende kobber farge, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Men etter jeg så neglene til Charlie denne gangen så tror jeg det frister med fransk manikyr neste gang. Hvis du vil se hvordan neglene hennes så ut, kan du se det i dette innlegget.

PA080024

Prisliste hos Charlie’s negldesign og vippeextensions:

Nytt sett med negler: 850,-                                Nytt sett med vipper: 1250,-
Etterfyll: 650,-                                                      Etterfyll: 650,-

Om du er interesert i å få vite litt mer fra Charlie selv, eller om du allerede ønsker å bestille en time så kan du kontakte henne på 941 58 220. Og om du ønsker å se hennes andre arbeid kan du sjekke ut facebooksiden hennes HER.

Hva syntes du om de nye neglene mine? Det er viktig at det ikke blir for mye, eller hva? 

// Annonse – Behandlingen er sponset

Del

5 Kommentarer

 1. 8. oktober 2015 / 12:38

  Kjempefine negler. Jeg legger faktisk merke til negler – haha men er nok i overkant opptatt av detaljer. Klemte fingeren i bildøren tidlig i sommer og neglen er fremdeles sort så jeg bruker neglelakk hele tiden ☺

 2. 8. oktober 2015 / 16:18

  Så fin farge! Jeg legger også merke til neglene til folk med en gang, men det er nok fordi jeg er veldig opptatt av negler selv. Selv har jeg jo lange akrylnegler, men det er det jeg føler meg finest med 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   8. oktober 2015 / 20:35

   Ja men det er nettopp det! Det er noe med hva man føler seg finest med 🙂 Selvfølgelig, jeg ser jo også om det er noen som har ordnet neglene sine ordentlig, men tenker ikke mye over det om de ikke har gjort noe! 😛

 3. Trine N.
  2. november 2015 / 16:07

  Neglene dine ble utrolig fine Helene! Og jeg gleder meg til å se deg med fransk manikyr neste gang. Det blir nok like fint, om ikke enda penere <3 Og ja, negler har mye å si. Man legger merke til at en person har fine negler. Men jeg tenker heller ikke noe særlig over det om de ikke har så fine negler. Det er mest om neglene tar seg virkelig ut!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. november 2015 / 16:17

   Aw, tusen takk søte deg! Hehe, blir spennende å få fransk manikyr nå ja. Gleder meg veldig også da! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *