Skin Tonic opening

God formiddag kjære trofaste lesere! For det første må jeg bare si at jeg er utrolig takknemlig for alle som tar turen innom bloggen min dag etter dag. Her om dagen hadde jeg nemlig rekord på lesertall, og gjett om det var en motivasjonsboost!! Så tusen tusen takk skal dere ha, dere er gode lesere altså <3

PA080036

Men det var ikke det dette innlegget skulle handle om. I går var nemlig jeg og Elise på åpningen av Skin Tonic på Tolvsrød senteret. Vi tittet rundt, luktet på parfymer, prøvde kremer og hadde skikkelig beauty snakk denne ettermiddagen, og det var veldig koselig. Elise kjøpte med seg en krem hjem, og vi begge vurderte en parfyme hver, men droppet det foreløpig. Vi ble også tatt bilder av til å ha i Tolvsrød Magasinet, så det blir spennende å se hvordan ble.

PA080037

I dag derimot har Joe & the juice åpnet på farmandstredet, så spørs om ikke jeg skal ta litt kontortid der i dag. Litt deilig å ikke bare sitte hjemme å jobbe! Også får jeg jo prøvd meg på en av juicene deres, for det har jeg faktisk ikke prøvd før. Så det blir spennende.

Nei, i dag har jeg egentlig en god del å gjøre. Jeg skal jobbe litt for firmaet til pappa, jeg skal jobbe med bloggen, redigere videobloggen som skal ut i morgen og det er alle ting som tar mye tid og konsentrasjon. Men sånn er det, i dag blir det en skikkelig arbeidsdag på meg, men det liker jeg!

Håper dere får en fin dag i dag og ikke minst en fin start på helgen! 

Del

2 Kommentarer

 1. 9. oktober 2015 / 10:50

  Anbefaler hangover heaven om du liker grønne juices! Ellers er jo powershake en velkjent favoritt blant bloggere 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   9. oktober 2015 / 10:51

   Uu, da skal jeg se da vettu! Takk for hjelpen snuppa ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *