My “go-to” everyday makeup look

Jeg sa jo tidligere  i uken at jeg hadde tenkt til å legge ut en vlog i går fra uken. Jeg filmet og det ble egentlig ikke så verst. Men det ble en alt for lang video, og jeg lærte litt hvorfor vlog er noe man har fra en dag av gangen. Jeg trodde bare ikke at jeg kom til å filme så mye hver dag. Men bare mandag og  tirsdag alene varte i nesten 20 minutter, så det ble litt langtekkelig. Da vet jeg hvertfall det til seinere, og at jeg kan vlogge fra enkelte dager av gangen.

Første vlog blir nok en “travel vlog” fra Dublinturen jeg skal på til uken. Jeg skal filme masse og virkelig ha godt med filmstoff til dere når jeg kommer hjem igjen. Vlogging var nemlig litt gøy, så hvorfor ikke prøve det i en reise sammenheng også?

Men jo! Til videoen som dere kan se over her. Det var noen som lurte på om jeg kunne vise hvordan jeg sminket meg til deg daglige, og her har dere det. Det er en enkel men fin sminke look, og jeg har brukt den så og si hver dag de siste tre ukene. Obsessed sa du? Neida, joda.

Hva syntes du om slike sminkevideoer? Liker du slike, eller de hvor jeg snakker best? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *