They are matching!

Som dere ser har bloggen fått en liten makeover. Jeg veeet ikke om jeg er 100% fornøyd med headeren, men den funker enn så lenge. Jeg satt hvertfall i går og jobbet med nytt utseende til både bloggen, youtube kanalen min og facebooksiden til bloggen. Så hadde litt å gjøre i går med andre ord. Men syntes det er så gøy å holde på med slikt at det ikke gjorde noen verdens ting.

Og hva er vell bedre enn å starte den nye uken med en fresh og fin blogg?! Det gir jo litt motivasjon det også, det er helt klart. Men som sagt er jeg ikke helt sikker på headeren enda, jeg liker bildene og tekst-typen, men det er et eller annet som ikke stemmer. Så plutselig er det nok en ny header der skal dere se! Hehe, kanskje det blir det til og med før dette innlegget er lagt ut? Who knows?!

// edit. Ja, headeren ble byttet ut før dette innlegget ble publisert. 

Det skaper litt mer helhet når alt matcher, er dere ikke enig? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *