Why so happy?!

De siste dagene har jeg hatt en eller annen energi og giv jeg har manglet så lenge. Jeg har fått gjort så mye de siste dagene, og jeg sitter ikke like mye foran macen. Selvfølgelig, jeg jobber jo mye på macen, både for pappa, med blogg og youtube. Men jeg sitter ikke så og si konstant på macen min lenger, og det er deilig.

De siste dagene har jeg hatt energien til å rydde vekk alle sommer klærne mine. Og gjøre plass til de nye høst/vinter klærne som kommer med i kofferten hjem på lørdag. Jeg har også begynt å ta ned tapeten dere ser på veggen bak meg på disse bildene. Jeg er ordentlig i gang med oppussingen av rommet og det er så deilig. Og jeg har så mange ideer til hva jeg skal gjøre, at jeg ikke aner hvor jeg skal starte..

PA080029

Jeg vet hvertfall at jeg skal “pusse opp” pulten min og gi den en total makeover. Jeg har sett mye på tutorials på youtube, og nå vet jeg endelig hvordan jeg vil ha det. Jeg har også flere ting jeg vil lage/pusse opp til rommet mitt skal bli ferdig. Så det blir en spennende tid nå de neste ukene i tillegg til at jeg skal reise mye. Så må jo selvfølgelig gi en super takk til mamma når vi blir ferdig. Men hittil er det kun jeg som har revet ned tapeten.

Jeg skjønner ikke helt hva det er som går av meg om dagen, for det er helt klart ikke sånn jeg pleier å være om høsten. Jeg pleier jo å slite med kraftige høstdepresjoner. Men denne høsten? Nope, og bank i bordet for det! Jeg syntes ikke det er noe fælt å føle meg som jeg gjør nå, for det er virkelig deilig. Og jeg føler jeg får så  mye mer ut av dagene mine!

Nei, nå må jeg slutte å spekulere i hvorfor jeg føler meg så bra og har så mye energi. Sånn er det bare, og jeg skal være glad for at det er sånn! Nå skal jeg nok jobbe litt, spise lunsj og så ut og ta noen antrekks bilder. Må ha noen innlegg til torsdag og fredag vet dere.

Håper dere også har det bra om dagen, og håper dere får en super Tirsdag! 

Del

2 Kommentarer

 1. 13. oktober 2015 / 13:54

  Så deilig! Ingenting er bedre enn å være i godt humør 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   14. oktober 2015 / 10:56

   Så absolutt ikke! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *