What’s in my carry-on?

I morgen er dagen her, skal endelig til Dublin igjen. Og i den sammenheng har jeg laget en videoblogg om hva jeg liker å ha i håndbaggasjen. Som jeg også sier i videoen, så har jeg noe ekstra med i håndbagasjen denne gangen, siden jeg ikke reise med noe koffert til Dublin. Jeg skal nemlig kjøpe koffert der nede, så jeg har med litt ekstra i håndbagasjen denne gangen. Men som regel har jeg med mye av det jeg visere dere.

Jeg er så klare for tur, og jeg klør i fingrene etter å få kjøpt litt nytt høst-klær. Og det tror jeg ikke skal bli så vanskelig, for sånn det ser ut nå, er Primark en av de første butikkene vi skal besøke! Håper hvertfall videoen faller i smak, og neste uke får dere video fra selve Dublin turen. Ahh, som jeg gleder meg! Også er også Mathias hjemme i Tønsberg når jeg kommer hjem igjen, så har jo noe å glede meg til da og!! Jeg liker denne uken svært godt!

Hva syntes du om videoen? Pleier du å ha med mye av det samme? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *