And I am off!

Som dere vet er jeg nå allerede godt plassert i Dublin. Jeg stod opp kl 03:30 i dag (eller det var hvertfall planen, så håper jeg holdt meg til den! forhåndsskrevet whoop whoop!) og flyet gikk kl 07:00. Så ikke mer enn en time og ti minutter etterpå var jeg godt plassert på irsk jord. Herlighet så rart! Det er to måneder siden jeg bestillte denne reisen, og da var det jo sååå lenge til, men nå er jeg altså her.

_MG_5441

Jeg har med meg macen og har planer om å få blogget litt i løpet av disse to dagene, men blir nok ikke super mye. Jeg vil jo rundt å oppleve litt også, og selvfølgelig shoppe. Men skal nok få tid til litt blogging om morningen før jeg drar ut, og ikke minst i kveld. Skal slappe av på rommet med take-away i kveld tenker jeg. Er nok trøtt og sliten etter en lang dag!

Så håper dere har en fin dag, og så blogges vi seinere! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *