Langs elvebredden i Dublin!

PA150034

PA150037

PA150036

Wow, i dag føler jeg at jeg har gått i svime og beina på autopilot. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er jeg har gjort i dag, men dagen har helt klart gått. Akkurat nå derimot sitter jeg på rommet og fryser litt, så kjenner jeg angrer litt på å ikke ha kjøpt noen gensere i dag. Enda så mange fine det var rundt om i butikkene! Hehe, da skjønner dere hvertfall hva som blir med meg hjem fra en shoppingrunde i morgen! JEg har også bestemt meg for litt skikkelig sightseeing i morgen og, så det blir jo litt spennede. Hopp on – Hopp off bussene er jo alltids kjekke, da kommer du deg jo litt rundt også!

Nei, nå skal jeg slappe av litt på senga med en film før det blir tidlig kvelden på meg. Er ikke bare bare å stå opp kvart over tre, for så å kjøre i to timer en vei du aldri har kjørt før, så fly og så sprade rundt i Dublin! Og så, og så, og så!

Dere får ha en fin kveld, også håper jeg dere har hatt en fin torsdag! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *