My room for the last days!

Okei, så av en eller annen grunn så glemte jeg helt å blogge i dag tidlig. Tanken slo meg først da jeg stod på bussen på vei inn til byen, og da var det rett og slett for seint! Så i dag ble det da et litt seinere første innlegg. Men sånn er det innimellom! Og nå tenkte jeg å vise dere det vakre rommet jeg har fått lov til å låne de to siste nettene. Det er så koselig her, og ikke minst er de som hun som bor her super hyggelig. Hun hjelper deg om det er noe du lurer på, og passer på at ting er som det skal. Men samtidig får du det privatlivet du ønsker, noe som er veldig greit!

PA150013

PA150014

PA150012

Liker at det er en gammel romantisk stil over rommet. Skulle nesten tro jeg hadde innredet det selv, for det er akkurat slik stil jeg elsker!

PA150019

PA150016

PA150017

PA150020

PA150018

Kunne gjerne hatt dette sminkebordet hjemme!

PA150039

Nå har jeg akkurat fått bestilt taxi til i morgen tidlig kl 6. Tidlig opp og på’n igjen, men må heldigvis ikke kjøre to timer, og ikke på egenhånd for den saks skyld. Jeg er lander i 10 tiden og er forhåpentligvis hjemme i 11 tiden! Men skal faktisk redigere en video til dere i kveld, slik at dere kan få den mens jeg reiser i morgen. Så må nesten sette i gang om jeg skal bli ferdig før klokken blir for mye!

Var ikke rommet lekkert?! Ahh, leier gjerne dette rommet igjen for å si det sånn! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *