Primark Haul | Part 1

God formiddag alle sammen! Nå har jeg vell så og si akkurat landet i Norge igjen og er nok ganske trøtt og sliten. Jeg satt nemlig oppe ganske seint for å få redigert ferdig denne videoen, og skrevet dette innlegget til dere. Hva gjør man ikke for dere følgere altså? Haha, neida, jeg syntes det er så gøy at jeg klarer ikke å begrense meg. Selv om jeg vet at jeg skal tidlig opp morgenen etter.. «Du kan sove på flyet»

Jeg filmet en «liten» primark video til dere i går, og grunnen til at jeg snakker veldig lavt i starten av den er fordi jeg vet det var noen andre i huset, uten å vite hvor lytt det egentlig var. Så ville ikke forstyrre noen andre ved å snakke for høyt. Men etterhvert så forsvant de og jeg fikk friheten til å snakke høyere, innimellom. Men håper hvertfall videoen faller i smak!

Hva syntes du om slike videoer? Jeg liker så godt å se på sånne selv! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *