Autumn colors!

PA180121

PA180112

Da var jeg hjemme igjen, og det var egentlig litt deilig. Mathias har også vært hjemme i Tønsberg i helgen, så tilbragte all min tid med han i går. Derfor det lille fraværet mitt. Nå skal jeg straks avgårde på jobb, men ville stikke innom dere en tur først. Planene er nemlig fulle om dagen, frem til jeg reiser til Trondheim på onsdag. Men jeg skal prøve å få blogget så mye jeg får tid til. Kanskje dere får enda litt flere bilder fra Dublin seinere i dag?

Hvertfall så ser dere jeg har fått med meg et Yankee Candle hjem fra Dublin, og jeg digger det. Jeg har ingen anelse om hvorfor, men den lukten denne sprer i rommet gir meg så sykt en god og deilig jule følelse. Så blir glad hver gang jeg går inn på rommet og at det lukter av lyset uten at jeg har tent det!

Har du prøvd noen Yankee Candles før? Hva er din favoritt lukt når det kommer til julelys?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *