Snapshots from Dublin!

Koselige gater, kunne gjerne bodd i de husene selv!

PA160053

PA160049

Fargerike dører og nå fargerike blader også.

PA160054

PA160062

Leppestift på en kopp med Camomille te med honning!

PA160055

Gaten jeg bodde i under oppholdet!

PA160095

St. Patricks church.

PA160063

Broen over til hovedgaten/Nord-Dublin.

PA160099Og ikke minst Guinness fabrikken som produserer over 10 000 liter Guinness til KUN den irske befolkningen, i uken. De produserer jo mer til resten av verden og så klart.

Yes, da var det en liten recap av sightseeingen og området jeg bodde i da jeg var i Dublin i helgen. Jeg tok ikke så alt for mange bilder, og jeg filmet nok ikke like mye som jeg kunne håpet på heller. Men sånn er det noen ganger. Jeg nøt tiden min alene i Dublin og gjorde akkurat det jeg ville når jeg ville det. Og ikke minst hadde jeg god tid på å tenke og tilbringe litt tid for meg selv. Kjente jeg hadde litt godt av det.

Nå, om jeg orker, eller i morgen skal jeg sette meg til å se på klippene fra Dublin og så redigere sammen en liten video til dere. Jeg tror ikke den blir så lang og heller ikke den aller beste, men da kan dere roe dere ved tanken om at det kommer enda en video til Lørdag igjen. Jeg har nemlig bestemt meg for å legge ut videoer hver onsdag og hver lørdag. Jeg syntes det er så gøy og jeg har så mange ideer, at jeg bare vil gjøre alt på en gang, men det er litt vanskelig.. Men håper hvertfall to videoer i uken faller i smak!

Hva syntes du om bildene? Ser det ikke fint ut i Dublin?! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *