It’s a new day!

Goood morgen alle sammen! Det er tirsdag og nok en dag er i gang. Jeg skal nå om ikke så alt for lenge kjøre Mathias til togstasjonen, som skal ta toget hjem til Trondheim. Også reiser jeg oppover med fly i morgen igjen. Men i dag har jeg litt av hvert på planen, så skal ikke akkurat sitte på lat-siden.

Etter å ha kjørt Mathias må jeg en liten tur innom senteret, for jeg må ha meg en ny svart bukse. Også skal jeg kanskje kjøpe noe halloween dekorasjoner til en video jeg skal lage. Og når jeg da kommer hjem er det på tide å filme et par videoer som skal opp på Youtube kanalen min i nærmeste fremtid.

PA160045

Jeg skal blant annet filme en oppfølger av Primark Haul videoen min som ble lagt ut lørdag som var, du kan se den HER om du ikke har sett den enda. Så det blir gøy! Jeg må også pakke før Trondheimsturen i morgen fordi jeg må planlegge litt antrekk til en lookbook som skal forhåpentligvis filmes mens jeg er på besøk. Men hvis ikke blir det hvertfall flere outfitbilder på dere!

PA160044

Nei, nå må jeg runde av for er ikke lenge til Mathias må være på togstasjonen. Jeg håper dere får en strålende tirsdag videre, så hører dere mer fra meg seinere. Og er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om så må dere bare si i fra. Jeg blogger mye om hva jeg gjør og skal gjøre hver dag føler jeg, og står litt stuck på akkurat det. Så alle tips kommer veldig godt med!

Have a nice day peeps! Har du noen spennende planer for dagen?

Del

2 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   21. oktober 2015 / 19:39

   Takk, og ligemåde fine deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *