Vlog – A day in Dublin!

God morgen til alle dere fine mennesker der ute! Dere hørte ikke mer fra meg i går av den grunnen at jeg har nok en gang startet på en ny antibiotika kur.. Heldigvis varer denne kun i 3 dager, og jeg har ikke den samme reaksjonen som på de jeg hadde for noen uker siden. Denne gangen føles bare kroppen som 200 kg. Jeg skulle lage meg noe mat i går kveld, men endte opp liggende på kjøkkengulvet fordi jeg ikke hadde krefter til å stå. Merkelig hvordan kroppen reagerer på forskjellige medisiner!

Men hvertfall, jeg har nå fått redigert en liten vlog fra en av dagene i Dublin forrige uke. Den ble ikke så alt for lang, men dere ser hva jeg liker å gjøre når jeg er ute å reiser. Og snakk om reiser, jeg må nå hoppe i dusjen og stelle meg, for jeg skal avgårde til flyplassen om halvannen time!

Gi videoen en thumbs up hvis dere ønsker flere slike vlogs. Det er jo gøy å filme slik og ikke minst se tilbake på når jeg vil mimre litt. Kanskje jeg skal filme en vlog mens jeg er i Trondheim nå? Hvis dere ønsker det, så må dere bare si i fra. Jeg gjør det gjerne!

Ha en fin dag i dag alle sammen, og håper dere liker videoen. La meg vite hva dere syntes om den!! 

Del

2 Kommentarer

 1. 21. oktober 2015 / 11:51

  Så gøy med vlog fra Dublin 😀 Jeg pleide å bo der og kjenner jeg får savn langt inn i sjela når jeg ser på <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   21. oktober 2015 / 19:39

   Ja, det skjønner jeg! Dublin er en nydelig by <3 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *