Surrete sa du? 

God dag alle sammen! Endelig hører dere noe fra meg igjen.. Haha, det er så typisk meg. Jeg satt i går morges og redigerte en video til dere mens Mathias var på skolen. Jeg ante fred og ingen fare, helt til at jeg fikk varsel om at jeg måtte koble til laderen. Tjah.. Den lå igjen hjemme den. Så noen lader var ikke å få tak i og jeg hadde brukt opp batteriet på å redigere en film dere nå ikke kan få før søndag. Huff, jaja, i dag er jeg hvertfall tilbake. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk Mathias til å ta noen bilder av meg, også lånte jeg den ene pc’n hans. Jeg har ingen anelse om hvordan bildene egentlig ble med den redigeringen, men det får gå inntil videre. Jeg prøvde også å skrive innlegget på pc’n hans, men det var ikke bare bare. Så nå sitter jeg rett og slett og skriver dette innlegget på mobilen. Må man blogge, så må man blogge! Vurderer nesten å kjøpe en ny lader til å bare ha her.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har vi ikke så alt for mye planlagt. Mathias gamer og jobber litt med skole nå mens jeg holder på også skal vi nok innover mot byen etterhvert. Vi har også fått et hotellrom sponset for natten, så det blir spennende å se hvordan det ser ut. Vi skal også ut å spise på mamma og pappa sin regning i dag, så vi skal virkelig få feiret 4-års dagen vår som egentlig er neste uke! Må litt ekstra kos til da altså! 

Jeg skal prøve å få blogget mer seinere i dag, men kan ikke love noe, da dette var veldig tungvindt! Dere hører hvertfall mer fra meg i morgen, så helt stille skal det ikke være her! 

Ha en strålende fredag, håper dere nyter den fullt ut! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *