Celebrating @ Clarion Collection Bakeriet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotelfrokost, kvalitetstid og myke senger! Ahh for en kveld vi hadde i går. Jeg valgte å virkelig nyte kvelden vår sammen, så med en gang bildene av rommet var tatt la jeg fra meg kamera for kvelden. Vi startet kvelden med Prosecco på rommet før vi dro ut og spise kinesisk. Ahh, middagen var virkelig herlig!! Jeg hadde deilig indrefilet med ferske grønnsaker og nudler ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var så heldige å få en natt sponset av Clarion Collection Hotell Bakeriet, og vi storkoste oss hos dem natt til i dag. Det er et gammelt, og utrolig koselig hotell. Det knirker i gulvet når du går over det for å si det sånn! Vi var også så heldige at vi fikk hjørneleiligheten i den øverste etasjen i den eldste delen. Stort og koselig rom. Siden det var så gammelt var det veldig lun belysning i rommet, og det gjorde det ikke noe lett å ta bilder, så måtte overredigere litt. Men det får gå denne gangen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde hvertfall et super koselig opphold hos Clarion, og kunne gjerne tenke oss å dra tilbake. Takk til Clarion collection hotel bakeriet som ville sponse oss og gi oss en skikkelig feiring av å ha vært 4 år sammen!  Vi kunne ikke hatt en bedre kveld.

Etter frokosten i dag dro vi videre på litt shopping, hvor jeg fikk kjøpt noe greier jeg skal pusse opp pulten min med. Lunsj er inntatt, og etterhvert må vi vell begynne å tenke på middag. Vi skal nemlig på kino i kveld!

Håper dere har hatt en fin Lørdag! Jeg lover bedre blogging når jeg kommer hjem igjen. 

// Oppholdet er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *