Fairytale Cupcakes!

God morgen alle sammen! Vi ligger enda i senga, på hver vår mobil og nyter en rolig morgen. Men nå når jeg begynnte å se på disse bildene OG når noen steker pizza rett på andre siden av døren, så begynner jeg å kjenne at sulten tar sakte men sikkert over. Så spørs nok ikke om vi skal stå opp så fort dette innlegget er publisert.

I går var jeg og Mathias innom Fairytale Cupcakes i Trondheim og koste oss med en deilig cupcake hver. Jeg hadde en med sitron og marengs, mens Mathias satsa på en med sjokolade og chilli! Begge var fornøyde med valget, og jeg kjenner jeg har lyst på enda en nå..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en super koselig café med en deilig stemning. Servicet var nydelig, cupcakene var plettfrie og det var rett og slett ikke noe å sette fingeren på! Helt klart et sted jeg kunne ønske å dra tilbake til. Og det virket som at det var et veldig populært sted, for når vi kom var det kun et par andre der, men når vi gikk var det så og si fullt! Så totalinntrykket av Fairytale Cupcakes var virkelig godt. Anbefales!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, nå skal jeg hoppe i dusjen mens Mathias setter igang med frokosten. Vi har absolutt ingen planer i dag, eller vi skal hvertfall spise taco før jeg drar. Enten bare meg og Mathias, eller så blir noen andre fra kollektivet også med. Så det blir koselig! (Hei Katta, ja nå nevnte jeg dere! 😀 )

Håper dere får en fin dag i dag og at dere ikke ble alt for fristet av bildene! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *