Blouse with a bow-tie!

PA230035

God morgen og god mandag alle sammen. Da var en ny uke i gang, og denne tror jeg blir en travel men fin en. Jeg har en del jobb å ta igjen denne uken, men jeg har også en del andre planer. Jeg skal bake noen cupcakes som dere skal få oppskrift på til helgen, også skal jeg faktisk på et event til torsdag. Jeg har fått lov til å ta med meg Kristina, så vi skal ut å spise og kose oss etter eventet også. Ahh, jeg tror dette blir en fin og minnerik uke. Gleder meg til å komme ordentlig i gang.

PA230050

PA230044

med-info

Jeg tenkte jeg like godt kunne starte uken med å vise dere et antrekk. Det er fra en av dagene i Trondheim, og blusen kjøpte jeg på Primark da jeg var i Dublin. Jeg syntes fargen er så fin, men vet ikke helt hva jeg syntes det om på meg selv enda. Må litt til før jeg vender meg til sløyfen på skjorta. Men den  er jo søt, den er det. Det er bare jeg som ikke er vandt til å bruke slikt!

PA230034

PA230055

Nei, nå må jeg få satt igang å jobbe litt med både blogg-ting og jobbe for pappa. Det er flere mails som må svares på og jeg  har satt alt det til side mens jeg har vært i Trondheim, så har nå litt å gå gjennom. Det er bare å sette igang!

Har du noen spennende planer for denne uken? Er dere interesserte i en vlog fra dagen jeg skal på event?

Del

3 Kommentarer

 1. 26. oktober 2015 / 12:15

  Kjempefint antrekk! 🙂 Jeg vil gjerne se en vlogg fra eventet!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   26. oktober 2015 / 12:15

   Tusen takk! 😀 Så bra, da skal jeg se hva jeg får til vettu! ?

 2. Anna-Sofie
  26. oktober 2015 / 12:36

  zøt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *