Kveldens Wanties!

Dagen i dag har virkelig vært effektiv altså, og enda så holder jeg på! Jeg måtte jo selvfølgelig ta meg en liten pause i all jobbinga og se på alt det fine Kappahl har fått inn i butikkene sine nå. Det er nemlig snart tid for en ny konkurranse, den kommer ut i løpet av neste uke. Men før den tid kan dere jo drømme dere litt vekk i plaggene ovenfor. Jeg har så lyst på alt sammen, men da blir jeg desverre alt for blakk.. Så foreløpig så må jeg drømme sammen med dere!

Kosesokkene dere ser på bildet, nederst i venstre hjørne, er sååå deilige. Jeg har dem selv og bruker dem hele tiden! Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe flere da jeg var på primark i Dublin, men de var faktisk ikke så myke og gode som de her fra Kappahl. Så om du er som meg og liker å gå med kose-sokker, så anbefaler jeg virkelig å ta turen til Kappahl. Jeg må kjøpe flere, for de jeg har blir fort slitt, så mye som jeg bruker de!

Hadde ikke Kappahl mye fint nå? Er dere klar for en ny konkurranse?! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *