My insta lately!

Skjermbilde 2015-10-26 kl. 18.15.44 Skjermbilde 2015-10-26 kl. 18.16.13

Jeg tenkte det var en stund siden jeg sist viste dere mine siste instagram bilder, så hvorfor ikke vise dere det igjen? Jeg har forandret en del stil på bildene mine i det siste, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gå for. Men akkurat nå liker jeg helhet i de bildene som dere ser over her hvertfall. Om du ikke følger meg på insta og gjerne vil det, så kan du gjøre det HER eller søke opp Helene Lekven på instgram appen.

Jeg liker å være aktiv på instagram, men må ærlig innrømme at jeg er mer aktiv der noen dager enn det jeg er andre dager. Men sånn er det jo med alt, er det ikke? Håper hvertfall dere likte denne lille updaten, så blogges vi mere seinere i dag. Da kommer det et siste antrekk fra tiden min i Trondheim!

Følger du meg på insta? Liker du å ha en spesiell stil over kontoen din? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *