Nice, but cozy!

PA250108

PA250124

Dagen er gått fort, og jeg har mye å gjøre før den er over. Trening har jeg fått unna, bildetakning og en cafétur med lillesøstra mi. Bildene av dagens antrekk får dere en annen dag, for nå var planen å vise dere det siste antrekket jeg hadde i Trondheim! Jeg elsker dette antrekket og bruker det stadig vekk. Genseren er super deilig og ikke minst varm, mens det å ha skjørt til gjør at det ser ut som jeg har lagt litt mer «krefter» i antrekket om dere skjønner. Det er fin look, men også super behagelig!

PA250123

PA250128

PA250116

Genser – BikBok     Skjerf – Kappahl (sponset)    Veske – Michael Kors     Skjørt – Gina Tricot
Solbriller – RayBan    Strømpebukse – Primark    Sko – New Balance

PA250125

PA250121

Nå har jeg og Linn sitti å sett på inspirasjon til en video hun skal hjelpe meg med å filme i morgen, og vi føler vi har fått lagt en halvferdig plan. Så vi er fornøyde med det. Nå må jeg få satt igang med å jobbe litt.. Har utsatt det i noen timer nå. Er ikke bare bare å jobbe for pappa, må ta meg selv i nakkeskinnet noen ganger. Kan være litt lett å sluntre unna. Men det blir jo ikke gjort om ikke jeg gjør akkurat det jeg har fått som oppgave. Snart får jeg enda mer ansvar og.. Huff, skumle saker!

Hva syntes du om antrekket? Enkelt og greit eller? Håper dere har en fin Tirsdag! 

Del

2 Kommentarer

 1. 27. oktober 2015 / 19:57

  Så fint antrekk 🙂 Genseren ser skikkelig deilig ut!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   28. oktober 2015 / 09:44

   Tusen takk! Ja, det er den virkelig og, derfor jeg er så glad i dette antrekket. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *