Time has gone so fast!

4 år. Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått. Jeg føler langt i fra at vi har vært sammen så lenge, men samtidig så klarer jeg nesten ikke å huske noe annet. Jeg og Mathias ble sammen da vi var 15 år gamle. Ingen trodde det skulle vare. Det er sjeldent det gjør det på den alderen. Men nå har det rett og slett holdt i 4 år og vi ser ikke ut til å brekke med det første heller.

Han er virkelig den personen jeg kan snakke om alt med. Han er der for meg, støtter meg og vet hva han skal si når jeg trenger å høre det. Han er den som kjenner meg best her i verden og det er rett og slett vanskelig å se for seg et liv uten han. Han er absolutt fantastisk, og jeg ville ikke bytta han ut med noen! Jeg gleder meg til høsten igjen, for da blir vi endelig samboere. Vi har nå testet forholdet og hatt en ganske stor avstand mellom oss, men det har gått fint.

PA250133

Neste høst blir spennende, og ikke minst morsom. Vår første leilighet sammen og starten på noe nytt. Jeg gleder meg super mye, men før det er det mye annet som skjer. Vi skal feire romjul og nyttår sammen, vi skal på ferie og jeg skal på flere besøk oppe i Trondheim før han kommer hjem for sommeren igjen. Det blir enda et spennende år, og jeg gleder meg til å starte på det, nok en gang sammen med min kjære!

Hehe, ble litt kliss her nå, men det må være lov på slike dager! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *