Video: Halloween edition!

Det er bare noen dager igjen til dagen er her. Den etterlengtede godteri-dagen for alle de minste, og den etterlengtede fest-dagen for de litt eldre. Det er blitt lagt ut tutorials etter tutorials på hvordan man kan sminke seg. Det er blitt lagt ut snacks video etter snacks video slik at du vet hva du kan lage. Så alt er blitt laget og lagt ut. Jeg visste  ikke hva jeg skulle filme. Jeg hadde en plan, men det ble ikke slik alikavell da jeg ikke kunne få hjelp. Så jeg måtte finne på noe, jeg stylet rommet i halloween stil, og sminket meg klar for å filme, uten helt å vite hva jeg skulle filme.

Sminka syntes jeg ble kul, og dekorasjonene var jeg også fornøyd med. Så hvorfor ikke bare lage en video av det? Det er nok av tutorials på skumle og ekle sminketips om du vil være noe skummelt. Og for å være ærlig, så er ikke jeg flink nok til akkurat det. Og det er det kanskje flere der ute som ikke er og? Så da tenkte jeg å vise dere en enkel, men fin sminkelook for om du for eksempel bare vil sminke deg litt ekstra eller være en “fin” heks av noe slag. Du skal få velge hva du ville brukt looken til selv, men jeg syntes hvertfall den ble kul. Jeg kunne sminke meg slik til vanlig jeg!

Hehe, var litt lang intro over videoen her, men jeg fikk litt tid til å skrive og jeg følte meg inspirert. Jaja, noen ganger blir det mer enn andre. Men jeg håper hvertfall videoen, looken og dekorasjonene falt i smak! Og la dere merke til t-skjorta mi? Var den ikke søt? Jeg kjøpte den på Primark, KUN med tanke på denne videoen. Men den er jo fin til å slappe av hjemme i også. Så den blir nok brukt ja!

Hva syntes du om årets Halloween video? Noe dere ville jeg heller skulle gjort? 

Del

2 Kommentarer

 1. Trine N.
  2. november 2015 / 16:04

  Super kul sminke, men du trenger jo ikke bruke den kun på halloween. Syntes den var like fin til hverdags også jeg! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. november 2015 / 16:16

   Tusen takk! 😀 Ja, jeg likte det egentlig litt selv, men spørs om jeg er tøff nok til å gå med en så mørk leppestift 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *