It was a red lips kind of day!

PA270004

Dette antrekket kunne vell ikke minnet mer om en fin høst? Det var ikke planen min å gå ut som dette for et par dager siden. Jeg visste egentlig ikke hva jeg skulle ha på meg i det hele tatt, og endte med å bare måtte slenge noe på meg. Noen ganger ser det ut som det funker ganske bra det og, syntes dere ikke? Jeg ble hvertfall positivt overrasket når jeg så meg selv i speilet. Det tok ikke lang tid før jeg bestemte meg for at dette antrekket, det måtte vi ta bilder av! Haha, bloggere ass!

PA270014

PA270001

Turtleneck – Kappahl (sponset)     Sjal – Gina Tricot    Veske – MK    Øredobber – MBMJ
Hatt – Kappahl (sponset)    Bukse – Gina Tricot    Sko – Nelly

PA270012

PA270005

PA270015

Det er sjeldent jeg går med røde lepper, men denne dagen var en slik dag hvor jeg følte at jeg bare måtte ha røde lepper. Sist jeg hadde det var vell kanskje for et halvt år siden, så da skjønner dere kanskje at dette er et sjeldent syn. Men jeg syntes også det gjorde dette antrekket ti ganger bedre, og sammen med den mørke hatten.. Ahh, jeg kan ikke annet enn å si meg skikkelig fornøyd med det jeg egentlig bare slag på meg i full hast! Gøy når det blir slik.

Hva syntes dere om antrekket? Liker du noen ganger å ha røde lepper? 

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *