Ready for Makeup Revolution event!

God morgen alle sammen! Har dere hatt en formiddag så langt? Det håper jeg. Selv har tiden min gått til mye forskjellig. Jeg har gjort meg klar og ladet opp til resten av dagen, også har jeg måttet jobbe litt, og det må jeg fortsette med frem til jeg skal ta toget til Oslo. I dag er dagen vet dere! I dag er dagen hvor jeg og Kristina skal på Makeup Revolution event, og jeg gleder meg masse. Vi skal ta antrekksbilder, skravle, på event, skravle, spise, skravle og jah.. Rett og slett ta igjen alt det tapte siden vi så hverandre sist.

P9070012

Siden jeg skal på Makeup Revolution event, så kunne det ikke passet bedre å bruke sminken deres. Så i dag har jeg på øyenskyggene: Check us in, Goldigga og Share this. Jeg har laget en tutorial på looken som skal ut til helgen tenker jeg. Så lurer dere på mer enn det så får dere bare vente å se!

P9070008

Jeg tror dette blir en bra dag. Og ja, selv om jeg er borte resten av dagen så skal dere få være oppdatert her inne. Det kommer nemlig ut et outfit-innlegg mens jeg er på eventet. Og kanskje dere får en oppdatering når jeg kommer hjem i kveld og? Jeg får se hva jeg orker, og se an hvor seint jeg er hjemme. Nei, nå må jeg jobbe videre. Kan ikke sitte her på bloggen i hele dag!

Er det noe spesielt dere vil se fra eventet? Jeg skal forresten vlogge dagen i dag, så den kommer ut neste uke tenker jeg! 

// Produktene på bildene er sponset

Del

2 Kommentarer

 1. 29. oktober 2015 / 15:31

  Så utrolig gøy, kos dere! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   30. oktober 2015 / 19:34

   Vi koste oss masse, tusen takk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *