Makeup Revolution Event!

I går var jeg og Kristina, som dere vet, så heldige å få være med på Makeup Revolution sitt event. De har nemlig nå åpnet en Pop-up store på Lille Grensen i Oslo. Om du ikke er helt sikker på hvor det er, så kan jeg si at om dere ser på bildet under så ser dere en stor del av Stortinget utenfor. Denne Pop-up butikken skal være der ut året, og jeg tror det kommer til å gå kjempe bra der.

En av de som jobber der var super søt, og vi snakket mye med henne. Hun har en Youtuba kanal og er utrolig flink med sminke.. Jeg som er så «flink» på å huske navn, har desverre glemt hva hun heter 🙁 (om du ser dette, kommenter slik at jeg kan finne deg! ^^) Hvertfall, et lite tips om du er ute etter billige julegaver til venninner, nieser eller noe lignende, så kan det være fint å ta turen innom her. Billig, men super bra sminke! Jeg klager ikke hvertfall.

PA290052

PA290046

PA290034

Vi fikk servert litt bobler i glasset, cupcakes, macroner og en nydelig kake. Jeg og Kristina smakte bare på en cupcake hver like etter at vi kom. Vi skulle nemlig videre på middag etterpå, så å spise oss mette på kake var ikke akkurat det som fristet mest. Men cupcakene var hvertfall supergode!

PA290068

PA290036

Både jeg og Kristina gikk litt berserk når det kom til shoppinga, igjen. Det er vell ikke annet enn normalt, er det ikke det? Haha, jeg kjøpte hvertfall med meg tre paletter hjem. En bryns-palett, en øyenskygge palett (den som er den tredje fra venstre side på bildet over), og en contouring palett. Jeg gleder meg masse til å prøve ut alt. Spesielt øyenskyggene, de er alle matte farger, uten noe glitter!

PA290038

PA290030

PA290049

PA290072

Alt i alt så hadde vi en super ettermiddag hos Makeup Revolution. Og som sagt er denne butikken her bare ut året, så om du ønsker å kjøpe noe derfra så må dere ta dere turen innom før den tid. Ellers så kan dere jo alltids sjekke ut nettsiden dere HER. Det er den de kommer til å satse på etter at denne pop-up butikken er ferdig. Og jeg må jo si, de har jo fått tak i et fantastisk lokale, og ikke minst en super beliggenhet. Det er jo så og si midt i smørøyet!

Jeg kommer til å vise dere mine produkter jeg tok med hjem fra eventet etterhvert. Jeg vil bare få testet dem ordentlig ut før jeg sier noe om dem! Men utifra det jeg så og prøvde i går, så skal de nok ikke skuffe!

Har du prøvd noen av Makeup Revolution sine produkter før? Hvilke da? 

// Vip og presse event

Del

3 Kommentarer

 1. 30. oktober 2015 / 17:11

  Hun heter Rachel, men husker ikke youtube navnet ?❤️

  • Helene Lekven
   Forfatter
   30. oktober 2015 / 19:35

   Huff, håper hun tar seg turen innom en av oss! Hun var flink å skrev ned det hun ville huske!! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *