It’s Saturday People!!

PA280042

Goood morgen! Det er lørdag og det er Halloween. Dette kan ikke bli annet enn en bra helg, eller hva? Haha, nei jeg skal ikke noe ekstra selv av den grunn. Jeg skal hvert øyeblikk på jobb og skal være der de neste 6 timene. Men etter det har jeg ikke planlagt noen ting. Jeg har vurdert å dra ut en tur, men jeg har hatt så mye å gjøre denne uken, og jeg har vært veldig stresset så tenker jeg skal droppe det. Er jo deilig å være hjemme og ha en skikkelig avslappende taco-kveld, og ikke minst dele ut godteri til de små som kommer på døra i løpet av kvelden!!

Håper dere får en fin lørdag! PS. Seinere publiserer jeg en vlog fra eventet på torsdag. Om du vil se det før det så kan du finne den HER

Del

3 Kommentarer

 1. 31. oktober 2015 / 10:56

  Blir en knallbra helg! Flotte bilder!! Mvh

 2. 1. november 2015 / 17:01

  Du ser strålende ut. Håper helgen har vært bra 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   1. november 2015 / 17:22

   Tusen takk søteste deg! 😀 Helgen har vært bra vettu, håper du har hatt det fint og <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *