VLOG – Makeup Revolution Event

Jeg hadde jo egentlig tenkt til å dele “Get Ready With Me – Makeup Revolution Event” i dag, men det ble ikke helt som planlagt. Siden jeg måtte på jobb i går fikk jeg rett og slett ikke tid til å redigere og spille inn audio til den videoen. Så da måtte jeg bare sette sammen denne vloggen fra torsdagen etter jeg kom hjem fra jobb i går halv seks. Men jeg håper det faller i smak det og!

Vi hadde en super dag, og selv om jeg ikke filmet alt for mye så ble det jo hvertfall en liten oppsummering. Og ikke minst fikk dere smake litt på stemningen på eventet. Jeg takker nok en gang Makeup Revolution for invitasjonen! Om du vil se andre videoer jeg har lagt ut kan du finne dem HER. Til onsdag planlegger jeg å få lagt ut en “October Favorites” ettersom da Oktober faktisk er over allerede. Herlighet, tiden går fort! Før vi vet ordet av det er det advent og vi er alle klare for jul. <3 Yes, please!

Hva syntes du om denne vloggen? Noe jeg kunne gjort bedre til neste gang? 

Del

2 Kommentarer

 1. Trine N.
  2. november 2015 / 16:03

  Ahh, det så ut som en koselig dag! Du er heldig som får dra på slike ting 😛

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. november 2015 / 16:15

   Det var det så absolutt 🙂 Hehe, ja, og jeg er utrolig takknemlig for det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *