Oktober Recap!

Hadde dere en fin Halloween feiring i går? Selv ble det en avslappende kveld på sofaen med godteri og skrekkfilmer. Vi så blant annet «Nightmare on elm street». Jeg hadde aldri hørt om den før, men den var egentlig utrolig bra. Jeg bare hater sånne slutter på filmer.. Om du har sett den selv så vet du hva jeg mener! Men hvertfall så fikk jeg slappet helt av og det trengte jeg virkelig. Jeg har ikke så mye planlagt i dag heller, men har litt lyst til å bake noe godt. Vi får se! Nå derimot tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk på måneden som nå er over.Herlighet, vi er i November, neste måned er det jul liksom!!

PA250134

Highlights: Ahh, egentlig så har det vært så mye bra som har skjedd denne måneden. Men jeg må selvfølgelig si at det å få besøke Mathias i Trondheim er lyspunktet i denne måneden. Jeg får se om jeg får tid til å ta en tur opp denne måneden også, før eksamensperioden setter inn for fullt. Men hvis ikke jeg får det til, så ses vi jo hvertfall til jul, for da kommer han hjem igjen!! <3

Brand-collaborations: Denne måneden har jeg fått mye nytt, jeg har bare ikke fått satt ordentlig igang med alt på bloggen enda. Men jeg kan hvertfall røpe at jeg har noe fra Elisabeth Arden, Nilens Jord og Kappahl. Så blir mye spennende på bloggen fremover!

11058523_10156256144500571_7164610295443212047_o

Events: Jeg var jo, som dere helt klart vet, på Makeup Revolution event på torsdag. Jeg skjønner dere kan bli lei av å høre om det for jeg begynner å gå lei å snakke om det nå kjenner jeg. Så vi stopper her. Men om du vil lese mer om det, så kan du finne det HER.

Fashion: Starten av denne måneden var det en ganske stor tørke når det kommer til antrekk. Jeg var ikke inspirert til å blogge, ta bilder og hvertfall ikke «stresse» med outfitbilder. Men utover måneden kom det seg, og bloggmotivasjonen seig mer og mer innpå. Og da kom selvfølgelig outfit-inspirasjonen tilbake også. Høsten er jo begynt å komme over hele landet nå, og vi må begynne å legge lag på lag igjen og jeg digger det. Men jeg klager ikke på at vi har hatt så fint vær heller, det gir motivasjon det også! Mitt favoritt outfit fra måneden finner dere HER.

PA160091

Travel: Denne måneden har jeg jo faktisk reist litt. Jeg tok en liten «reise» til Oslo, jeg reiste til Dublin helt alene for to dager, og jeg har vært i Trondheim i 5 dager. om du vil lese noen innlegg fra Dublin så kan du finne det HER, og en video blogg fra en av dagene i storbyen HER. Og innleggene fra Trondheim kan dere finne HER. Jeg får ikke blogget like mye når jeg er på tur, men jeg prøver!

Food: Hmm, maten har hvertfall vært variert. Jeg må også innrømme at når det har blitt så mye reising, så har det blitt mye det å spise ute. Men da jeg var i Trondheim lagde jo jeg og Mathias mat, så og si hver dag. Okei, vi var ute på restaurant en dag, og det ble fort ferdigpizza en annen. Men vi var flinke å lagde en deilig laksemiddag også, så det var ikke såå ille. Joda. Neida.

Nei, nå må jeg komme meg ut av senga. Er noe med søndager og det å slappe helt av altså! Vi skal straks avgårde på tur utpå Tjøme, før vi skal fortsette å pusse opp rommet mitt. Begynner å ligne litt mer på noe nå altså! Gleder meg til det blir ferdig. Forresten, så kommer det en October favorites video ut til onsdag!

Ha en fin søndag alle sammen! Og håper dere hadde en super feiring i går. Hva gjorde du på den etterlengtede Halloweenkvelden? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *