Not as planned..

PicMonkey Collage2

Dagen i dag har ikke blitt helt som planlagt. Timene har gått og nesten ikke noe av det jeg skulle gjøre har blitt gjort. Jeg vet ikke hva det er. Onsdager pleier å være de dagene hvor jeg er mest effektiv. For jeg får det meste gjort, og ikke minst så har jeg mest energi denne dagen av en eller annen grunn. Men ikke i dag. I dag har bare timene flydd til alt og ingenting. Jeg har så og si gått og hørt på lydbok i hele dag. Jeg er rett og slett hektet.. Men det som er så greit med lydbok er jo at man kan gjøre andre ting samtidig!

Nå i kveld har jeg bare slappet av, sett på youtube og skypet litt med min kjære. Resten av tiden før jeg skal legge meg skal nok enten tilbringes foran macen eller foran tv’n med familien. Vi får se!

Håper hvertfall dere har hatt en fin onsdag! Ha en god natt når den tid kommer. 

Del

4 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   4. november 2015 / 20:19

   Takk og ligemåde! 🙂

 1. 5. november 2015 / 20:40

  Av og til går ikke alt som planlagt, men det er litt deilig det og 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. november 2015 / 20:45

   Så absolutt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *