Video: October Favorites!

It’s that time of the month again. And yes I am speaking of the monthly favorites video!! Haha, huff blir så vandt til å snakke engelsk når jeg spiller inn videoene at jeg egentlig får lyst til å begynne å skrive på engelsk også. Tanken har faktisk slått meg og vurderer å gjøre det etterhvert, men foreløpig skal jeg fortsette å skrive på norsk. Men jeg ser at bloggen min vokser og spesielt i andre deler av verden, og da er det greit å etterhvert bytte over til engelsk her også. Men det kan vi ta da!

Denne måneden har jeg faktisk hatt en del favoritter, men de dere ser i videoen er mine absolutte favoritter fra måneden som er gått. Hvis jeg skal plukke ut én favoritt så hadde det nok stått mellom Yankee Candle lyset eller den nye parfymen til Elisabeth Arden. Begge lukter helt himmelske, og jeg bruker begge så og si hver dag. Så de to er nok på delt førsteplass!

Har du hatt noen favoritter i Oktober som har skilt seg litt ut? Hva syntes du om slike videoer? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *