GIVEAWAY – 3 GAVEKORT!

Yes, nå er vinterklærne, en ny vintagekolleksjon og ikke minst julekolleksjonen begynt å komme i butikk hos Kappahl. Og i den sammenhengen passer det vell egentlig ikke bedre med en konkurranse enn akkurat nå? Hvem vil vell ikke vinne et gavekort som kan sikre deg årets juleantrekk, årets vinterjakke eller bare fordi du har lyst til å unne deg litt nytt?

Jeg var selv innom i stad og kom hjem med både et semsket skinn skjørt, blonde body (som dere ser på bildene) og en herlig jakke som dere får på noen antrekksbilder i morgen. Kappahl har virkelig mye fint nå, og ikke minst i undertøysavdelingen deres. Herlighet, den var lekker nå altså. Jeg fant en rød bh som var utrolig fin. Spørs om jeg ikke må tilbake og skaffe meg den. En skikkelig julebh!!

PB050052

Så da har jeg igjen inngått et samarbeid med Kappahl hvor jeg skal gi ut hele tre gavekort. Så det blir enda en gang tre heldige vinnere. To stykker går av med et gavekort hver på 500,- og en skikkelig heldig av dere kan gå av med et gavekort på hele 1000,-! Det er ikke dårlig altså. Det dere må gjøre for å melde dere på giveawayen finner dere under bildet:

PB050050

Giveaway kriterier:

  1. Dere må følge @Kappahl og @Helenelekven på instagram.
  2. Dere må tagge 2/3 venner i kommentarfeltet på giveawaybildet jeg har lagt ut på instagram.
  3. Håpe på det beste!

Så enkelt er det, og det at hele tre personer vinner øker jo vinnersjansene ganske mye. Så det er bare å melde seg på. Håper dere liker konkurransen denne gangen også. Og jeg lover dere, de har så mye fint i butikken nå, at du kommer til å angre på om du ikke meldte deg på!! Hvem sier vell neitakk til gratis klær?

Ha en strålende kveld og meld deg på giveawayen! 

// Giveaway i samarbeid med Kappahl

 

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *