Nice and warm!

PB050021

Dette var nok ikke helt min dag i går når det kom til bilder. Trøtt og sliten med store ringer under øynene er ikke akkurat tiltalende i antrekksbilder, men det får gå. Jeg var nemlig så fornøyd med dette antrekket at jeg bare måtte vise dere uansett. Jakka prøvde jeg hele 3 ganger før jeg faktisk tok den med meg hjem. Jeg har prøvd å gå fra den og glemme den, men det har ikke vært mulig. Så da var det jo bare en ting å gjøre. Nemlig få den med seg hjem, og jeg angrer ikke ett sekund!

PB050029-med-info

PB050024

Både gensere og jakka er fra Kappahl. Genseren er så myk og deilig, og ikke minst varm. Er du ekstra kald en dag, så er dette genseren du kommer til å gå etter om du har den. Jeg vet hvertfall at jeg kommer til å gjøre det. En skikkelig varm kosegenser var det!

Skoene derimot kjøpte jeg med meg hjem fra Primark i Dublin. Det var første gang jeg brukte dem og jeg har egentlig bare ventet på en sjanse til det. Og i går tilbød sjansen seg! Eller, retteresagt så hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bruke dem. Så da ble det sånn. De er nok ikke de beste skoene å gå på, men det gikk an en god stund, også er de jo så fine. Jeg får bare lide litt ekstra for skjønnheten!

PB050038

PB050035

Jeg fikk også med meg en del annet fint fra Kappahl i går, så gleder meg masse til å vise dere antrekk med de plaggene denne måneden. Også må du huske at om du kunne tenke deg noen av de samme plaggene, så kan du melde deg på denne giveawayen. Der har nemlig tre av mine lesere muligheten til å vinne et gavekort hver. To stykker får på 500,- og en får på 1000,-! Så sjekk ut dette innlegget for å se hvordan du kan bli med. Det skader jo aldri å melde seg på!

Hva syntes du om dette antrekket? Og hva syntes du om jakken og genseren fra Kappahl?

// Innlegget inneholder sponsede plagg

Del

2 Kommentarer

 1. 10. november 2015 / 15:33

  Jeg har den samme jakka! kjøpte den i forrige uke. Genseren tror jeg ikke at jeg så når jeg var innom her i Hønefoss, men den så god ut nå som det begynner å bli kaldt ute. Fin, og varm 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. november 2015 / 15:35

   Ja, den jakka er jo så lekker!! 😀 Og genseren er helt fantastisk. Virkelig god og varm nå som kulda begynner å komme. Så om du trenger en ny og varm genser så anbefaler jeg den på den høyeste! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *