Weekend essentials!!

Det er fredag, og helgen er her nok en gang. Jeg skjønner egentlig ikke helt hvor dagene blir av. Da jeg gikk på skolen syntes jeg det aldri var helg, men nå som jeg jobber tre forskjellige jobber så går tiden så alt for fort. Jeg har vell egentlig aldri en dag som er rolig uten noe jobb. Eller, på onsdag tok jeg meg så og si fri fra alt, men det var fordi timene plutselig bare var gått. Det var nok ikke gjort helt med vilje!

Men det er ikke det jeg skal snakke om nå, nå ville jeg vise dere mine sminke essentials for helgen. Jeg har nemlig lagt min elsk på sminken til Nilens Jord i det siste, og da spesielt de olivenfargede øyenskyggene. De er jo så forskjellige, men så fine på hver sin måte alle tre. Den ene, i krukken, er en gull skygge med et hint av olivenfarge i, den i midten er en lys olivenfarget øyenskygge med glitter, og den siste er en litt mørkere og matt olivenfarge.

PB050031

Eyelineren er også fin å bruke om du ikke ønsker en kraftig liquide liner. Den er en type gråfarge, men den er veldig lett å bruke og få på langs øyelokket. Jeg syntes mange eyelinere kan være vanskelig å få på, men denne hadde en utrolig fin konsistens!

Og ikke for å snakke om pudderet!! Det er helt klart min nye favoritt. Nilens Jord har nemlig akkurat produsert et mineralpudder, og da jeg prøvde dette var jeg overbevist. Jeg har jo brukt mineralpudder tidligere også, da fra Bare Minerals, men denne syntes jeg ble så mye finere på huden. Så den er helt klart mitt nye go-to pudder. Også liker jeg egentlig det at det er et kompaktpudder også. En positiv opplevelse!

PB050030

Når det kommer til lepper på denne looken så kommer det jo litt an på hvor langt man ønsker å strekke det. Men røde lepper er jo superfint til olivengrønn øyenskygge. Det er fine kontraster som går fint sammen. Men om man ikke ønsker det, og syntes det fort blir litt mye så kan man fint gå for en lipgloss. De to dere ser på bildene er super fine og holder utrolig lenge på leppene. De er fine på hver sin måte, men samtidig er begge veldig naturlige!!

PB020013

På dette bildet bruker jeg øyenskyggene, og pudderet fra Nilens Jord. Jeg hadde ikke brukt mer sminke fra dem denne dagen da dette bildet egentlig ikke var beregnet til dette innlegget. Men Jeg mener jeg brukte en blanding av de to palett øyenskyggene. + en base øyenskygge fra H&M. Men om dere ønsker å se en weekendlook med denne sminken, så la meg vite det i kommentarfeltet så skal jeg se hva jeg får til! 🙂

Jeg håper hvertfall dere får en super start på helgen i dag. Selv har jeg vært noen timer på jobb på kafeen, men ellers er det ikke mye planer på denne jenta. Helgen kommer så fort at jeg glemmer å planlegge noe!!

Ha en strålende dag! Hvilke øyenskyggefarge liker du godt om dagen? 

// Produktene er sponset.

Del

2 Kommentarer

 1. Trine N.
  11. november 2015 / 14:53

  Olivenfargede øyenskygger er utrolig fint, og gjett om du kledde det! Selv liker jeg veldig godt Roséfarget øyenskygge, det er min go-to om dagen! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. november 2015 / 15:00

   Ahh, det hadde jeg også for litt siden, men nå er det oliven altså! Man har sånne perioder 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *