Going on repeat!

Ups. Da ble det visst et lite opphold her på bloggen i går. Jeg som følte jeg hadde vært så flink med planlegging og visste hva jeg skulle blogge om og alt. Men selvfølgelig så klarte jeg å få en kraftig hodepine som gjorde at jeg ikke orket annet enn å ligge på senga. Å slå på macen var rett og slett ikke et alternativ.. Og når jeg våknet med den samme hodepinen på lørdag før jobb, visste jeg at dette ikke lovet godt for dagen. Jeg kom meg gjennom alle timene på jobb med en hodepine som ulmet i bakgrunn, men når jeg kom hjem var det nok. Da slo den ut for fullt igjen, og jeg sovnet på sofaen for å prøve å bli kvitt den. Men det funket ikke noe særlig. Så jah, der har dere kanskje en litt vell detaljert grunn til at jeg ikke blogget i går. Haha. MEN nå syntes jeg vi kan gå over til det dette innlegget egentlig skulle handle om!

Denne uken har jeg nemlig hatt 3 sanger som er gått på repeat hos meg. Og dere kan sikkert gjette dere til hvem en av sangene er. For det er jo ikke noen hemmelighet at den nye sangen til Adele er helt rå! Og selv om jeg sliter med å ikke spille julesanger allerede, så er ikke den sangen noen dårlig erstatning!

Hver gang jeg spiller av Hello, av Adele, tenker jeg på Mathias. Og det av den simple grunnen at han sa noe morsomt den første gangen han spilte av sangen for meg og de andre i kollektivet. Haha, det er de små tingene dere! Det er viktig å ta vare på slikt.

Sang nummer to er rett og slett den nye singelen til Maria Mena, I don’t wanna see you with her. Det er av ingen annen grunn enn at jeg syntes den er fin og behagelig å høre på. Det er den som er på repeat mens jeg skriver dette innlegget faktisk!

Hun slapp denne singelen på torsdag som var. men siden den falt så godt i smak, og fordi den har gått på repeat siden da. Så syntes jeg at den fortjente å bli med i dette innlegget! Trenger ikke å bruke lang tid for å finne en favoritt. Og denne var en favoritt fra første avspilling på torsdag.

Den tredje sangen er faktisk av Demi Levato. Jeg hører egentlig veldig lite på sangene hennes selv, for lillesøsteren min spiller av sangene hennes og Selena Gomes sine sanger så og si 24/7. Så å spille av noen av de sangene selv gjør jeg sjeldent. Men hvertfall så liker jeg veldig godt meningen bak sangen og det den nydelige jenta står for. Snakk om å være åpen og jordnær altså!

Sangen heter Confident og jeg blir glad av å høre  på den. Denne har jeg heller ikke rukket å spille av sånn alt for mye enda, men det er fordi jeg hørte den første gang på fredag da hun spilte på Senkveld på tv2. Jeg fikk litt sansen for henne etter det, og sangen har gått på repeat etter denne kvelden! Som sagt, skal ikke mye til før det faktisk blir en favoritt!


 

Det har hvertfall vært mine tre favoritt sanger denne siste uken. Jeg har aldri gjort et slikt innlegg som dette før, så tenkte jeg hvertfall kunne prøve det ut. Jeg liker hvertfall å se hvilke sanger andre er dilla på, for plutselig finner jeg noen nye sanger selv som jeg liker. Så håper kanskje noen av dere oppdaget en ny sang eller to som dere likte! 🙂

Ha en fin søndag alle sammen. Hvilke sanger har du hatt dilla på i det siste? 

Del

4 Kommentarer

 1. 8. november 2015 / 17:52

  Håper dagen din i dag er bedre! 🙂

  Elsker låta til maria mena!! <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   9. november 2015 / 13:26

   Tusen takk søte deg! 🙂 Ahh, ja er den ikke fin?! <3

 2. Trine N.
  11. november 2015 / 14:52

  Jeg tror egentlig alle har dilla på Hello om dagen! Men de to andre sangene var også utrolig fine 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. november 2015 / 14:59

   Ja, det tror egentlig jeg og. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *