30 Questions

I dag tenkte jeg at jeg kunne ha et innlegg hvor dere kanskje lærer litt nytt om meg? Jeg ble nemlig inspirert av innlegget til Adrienne, og tok listen fra innlegget hennes. Jeg har så fylt ut med mine svar og håper dere hvertfall lærer litt nytt om meg etter dette innlegget. Jeg måtte virkelig gå i tenkeboksen noen ganger altså. Alt var ikke like lett å komme på i farten..

1. Tre ord om meg: Selvstendig, pliktoppfyllende og omsorgsfull.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Å sjekke mobilen. Haha, ligger alltid på mobilen i minst en halvtime før jeg står opp!

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Tjah, radio hører jeg ikke særlig mye på. Blir noen ganger når jeg skal kjøre småturer, ellers kobler jeg til mobilen og spiller av musikk fra den.

4. Jeg gleder meg til: Så alt for mye. Jeg gleder meg til jeg skal opp til Trondheim igjen om halvannen uke. Jeg gleder meg til julaften sammen med familien. Jeg gleder meg til romjulen og nyttår på hytta med min kjære, og ikke minst så gleder jeg meg til å starte på et nytt år!

5. Klesskapet mitt er fullt av: Klær, pleier det ikke det? Gjerne kjoler! Haha, det er noe med meg når det kommer til kjoler og skjørt. Det får jeg rett og slett ikke nok av. Nå har jeg nok mest kjoler til sommer-bruk, men skapet begynner å fylle seg opp når det kommer til vinter-bruk og! 🙂

6. Når jeg skal pynte meg: Koser jeg meg veldig med det! Jeg sminker meg litt ekstra og koser meg med å finne et antrekk. Ahh, å pynte meg er noe av det beste jeg vet!

7. Jeg har medlemskap: På Fresh Fitness, men lurer på om jeg skal sette det på is littegran. Grunnen til det er at vi har fått slynge her hjemme og andre diverse treningsting. Så gjør mye trening hjemme om dagen!

IMG_8882

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg er egentlig ikke egnet til en jobb hvor jeg må sitte med en pc foran meg hele dagen. Jeg gjør det når jeg jobber for pappa, og det gir meg ganske liten glede i forhold til det å jobbe på cafeen. Det er noe med det å være et service menneske altså!

9: Jeg føler meg mest bra: Når jeg vet at andre rundt meg har det bra.

10. Ved sengekanten har jeg: Mobilen. Jeg har jo ikke noe nattbord, men jeg har noen skuffer under senga hvor jeg har nattkrem og diverse produkter jeg bruker om kvelden.

11. I kaffebaren bestiller jeg: Ettersom jeg jobber på en café, så bestiller jeg sjeldent kaffe ellers. Men om jeg gjør det og vil kose meg, så bestiller jeg nok en enkel latte med litt karamell på laktosefri melk. Enkel er på grunn av at magen min ikke tåler at jeg tar dobbel. Selv om jeg gjerne kunne trengt en dobbel innimellom.

P9130007

12. Du visste kanskje ikke at jeg: Er fysen på søtt hver dag. Jeg må virkelig ta meg selv i nakkeskinnet noen ganger. Jeg kan jo ikke finne noe søtt hver gang jeg er fysen. Da tror jeg at jeg hadde trilla!!

13. I vennegjengen er jeg: Den som bryr seg om alle, og at alle skal ha det bra!

14. I familien er jeg: Den pratsomme… Og den som liker å pynte seg. Hehe, meg og bestemor!

15. Jeg kan ikke leve uten: Mathias? Haha, nei helt ærlig så vet jeg ikke.

16. Barn er: Søte!! Ahh, jeg vet jeg skal ha barn selv. Ikke enda!! Men med tiden så håper og tror jeg at jeg skal få noen søte små barn. Men først blir det nok hund på meg og Mathias.

P9110013

17. I baren bestiller jeg: Cider eller hvit-vin. Jeg har begynt å få veldig sansen for hvit vin, så spørs nok ikke om jeg hadde bestillt det nå altså!

18. Om natta: Kan jeg sove tung og ligge i samme stilling hele natten, eller ikke sove noe godt og da snu meg hvert 5 minutt. Jeg visste vell egentlig ikke hva jeg skulle skrive her jeg? Eller, jeg er jo egentlig på mitt mest kreative på kvelden/natta. Hm, det er faktisk sant.

19. I veska har jeg: Lommebok, mobil, lipgloss/leppestift, nøkkler, håndkrem, notatbok og kamera.

20. Trening er: Noen ganger et skikkelig ork. Og akkurat nå er jeg inne i en slik periode. Men jeg prøver jo selvfølgelig å få trent innimellom. Men det er ikke like gøy når motivasjonen ikke er der altså!

21. På kjøkkenet er jeg: Stadig vekk! Jeg er egentlig veldig glad i å bake og å lage mat. Jeg har også her perioder hvor jeg er mye på kjøkkenet og styrer. Mens andre perioder er jeg der veldig lite. Det forandrer seg nok forhåpentligvis til neste år da jeg flytter ut og sammen med Mathias. Da blir det nok litt mer baking og kokkelering skal vi se! 😀

PB090002

22. Kjærlighet er: alt! Uansett hva slags kjærlighet det er snakk om så er det så utrolig viktig. Og det er kjærlighet mellom familiemedlemmer, kjæresten eller venninner. Uansett så er det viktig for at en person skal trives i hverdagen.

23. I høst skal jeg unne meg: Jeg har vell egentlig unnet meg litt denne høsten. Da jeg har vært på to turer til Trondheim, og skal en tur til neste uke. Jeg har vært en tur i Dublin og kost meg der, og jeg har kjøpt meg både GoPro Kamera og mikrofon slik at videoene mine skal bli bedre. Så vil vell egentlig si at jeg har vært litt vell flink med å unne meg ting i høst! 😛

24. Uvane eller ikke uvane: Jeg har en liten tendens til å ga fra rommet mitt med stearinlys på. Det skjer ikke hver gang, men innimellom kan jeg komme tilbake til rommet mitt og se at det fortsatt står og brenner. Ups.. Jeg vet jeg må bli flinkere til å slukke dem!!!

25. Jeg tror på: at man kan komme langt uten å ha en høyere utdanning. Men så har det jo litt å si hva man anser som langt også da.

26. Jeg er dårligst til: Å høre etter når hodet mitt egentlig er en annen plass. Jeg kan være med i samtalen i starten, men om jeg for eksempel ser på tv samtidig så kan fokuset mitt fort gli over på hva som skjer på tv’n i stedet for det en annen sier til meg.

PA270012

27. Jeg er flinkest til: Å tilbringe tid alene. Det er noe jeg egentlig er veldig glad i. Jeg trives i eget selskap, og går gjerne på rommet for å være litt alene innimellom. Jeg er glad i å være sosial og slikt, men jeg er glad jeg er flink til å tilbringe tid alene også!

28. Jeg elsker: Å reise, å blogge, å spise god mat, å ta bilder, å le, å kose med Leo, og å nyte livet!

29. Hva jeg vil med livet mitt: Tjah, hva vil jeg med livet mitt tro? Jeg vil være lykkelig? Jeg vet jo på ingen måte hvor jeg kommer til å ende opp. Men jeg har innsett at jeg må bare ta det som det kommer. Jeg tar fag som det kommer. Jeg tar det som måtte komme mot meg med åpne armen, men samtidig så håper jeg at jeg vil få en familie, en jobb jeg trives med og i, og ikke minst kjærlighet. Massevis av kjærlighet!

30. Politikk er: noe jeg er veldig lite aktiv innen..

Hva syntes du om slike innlegg? Og lærte du noe du ikke visste om meg fra før?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *