Gulrot Cupcakes på en mandag!

Jada, jada. Det er mandag og hvem er det som har bestemt at man ikke kan kose seg litt ekstra på ukens første dag? Det har nemlig jeg gjort i dag. Etter en dag i går med hodepine som gjorde at jeg holdt sengen så og si hele dagen, så bestemte jeg meg for at i dag skulle jeg starte uken på best mulig måte. Jeg startet den med et bad, før jeg filmet en sminkevideo som skal ut til onsdag. Og etter å ha filmet den var det tid for å bake litt. Gulrot muffins er noe jeg syntes er så alt for godt. Spesielt med Cream Cheese frosting på toppen. Ahh, det blir ikke bedre enn det altså!

PB090012

PB090017

Ser det ikke godt ut? Ahh, får vann i munn av bildene selv jeg. Haha, spørs nok ikke om jeg må hente en cupcake etter dette innlegget er ferdigskrevet!! Og det som er så greit er at de er så lette å lage, og det går på en, to, tre! (PS! Jeg brukte pizzamel, da det er et finere og luftigere mel. Mye bedre å bruke til baking!! Og søsteren min som ikke tåler vanlig hvetemel fra Norge, hun tåler faktisk dette fra Italia.)

PB090016

PB090008

Det er faktisk første gang jeg har laget gulrotmuffins. Mamma lagde en del gulrotkake før, men nå syntes jeg det var så lenge siden at jeg rett og slett måtte ta saken i egne hender. Jeg har hatt planer om å bake disse nå i snart 4 uker, men ikke fått gjort det før i dag. Så det var nok på tide!

Hvis du egentlig ikke er så glad i eller flink til å bake, så er disse utrolig lette, og hvem som helst kan få det til! Du blander en eggedosis, og helder rett og slett resten av ingrediensene oppi røren, blander det, og that’s it! Og kremen er også veldig lett å lage, og ikke minst super god, den gjør kaken helt annerledes!!

PB090011

PB090004

Ahh, cupcakes altså! Skulle bare kunnet sende noen i posten til Mathias, haha, han hadde blitt så glad da! Men det er nok litt for vanskelig. Jaja, jeg får heller bake til han neste helg når jeg er hos han igjen. Men nå derimot må jeg jobbe litt videre. Det er mandag og da må litt jobb gjøres. Jeg har nemlig litt av hvert som jeg må få gjort med tanke på bloggen, men også må jeg jobbe litt for pappa i dag. Så jeg har hvertfall nok å gjøre! Jeg håper dere får en super mandag videre. Og om dere prøver dere på disse muffinsene tagg meg i bildene eller send meg dem på facebook. Jeg vil veldig gjerne se dem!

Ble du littegran frista nå eller? 🙂 Kunne du tenke deg å prøve denne oppskriften? 

Del

4 Kommentarer

 1. 9. november 2015 / 17:22

  Det har vært alt for masse godsaker i det siste her – så nå blir det nok full skjerpings frem til jul. Men jeg bruker å lage gulrotcupcakes til jul jeg, for alt kanelen gir dem en sånn «julete» smak synes jeg. Dessuten så synes jeg at det er greit med noe som er litt anderledes enn bare pepperkake og kakemann konsistens innimellom i jula 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   9. november 2015 / 17:49

   Hehe, okei, ser den altså! 😛 Nå er ikke jeg så glad i kanel, så jeg tok kun halv mengde av det som det egentlig skulle være. Men det er jo smak og behag. Men gulrotcupcakes syntes jeg er godt året rundt uansett jeg! 😀

 2. Trine N.
  11. november 2015 / 14:51

  Det her så alt for godt ut.. Og ja, jeg må nesten prøve ut denne oppskriften! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. november 2015 / 14:59

   Hehe, det er veldig godt og. Og ikke minst så holder de seg veldig godt i kjøleskapet altså, så gjør ikke noe om man har de over noen dager 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *