Sneak Peak – My New Workingspace

God dag alle sammen! Håper dere har hatt det fint så langt denne tirsdagen? Selv har jeg vært på en deilig massasjetime, samlet blogg og video inspirasjon, og faktisk så har jeg funnet frem speilrefleksen igjen. Jeg har nemlig begynt å skrive tilbakeblikks innleggene fra 2015, og da så jeg at bildene mine hadde mye bedre kvalitet tilbake den gangen jeg brukte speilrefleksen. Så da ble det rett og slett funnet frem igjen, for kvalitet er viktig vet dere!

Men hvertfall så tenkte jeg å gi dere en liten smakebit på hvordan rommet/pulten min ser ut for øyeblikket. Jeg har nemlig tenkt til å lage en room tour video til dere, men inntil den er ferdig og redigert så får dere bare en liten smakebit av pulten min. Den har nemlig også fått en liten makeover!

_MG_5998

Kobber/roségull går igjen på pulten min for å si det sånn. Jeg har virkelig lagt min elsk på den fargen, og tror ikke jeg vil gå lei med det første. Jeg har egentlig planer om å gjøre beina på pulten i kobberfarge og, men vet ikke om jeg skal droppe det enda eller ikke. Får nesten se om jeg gidder å ta av beina på pulten først. Og kjenner jeg meg selv rett så blir nok ikke det noe av med det første!

_MG_6000

Nå i ettermiddag skal jeg fortsette å jobbe litt med bloggen. Litt mail må sendes, en video må redigeres ferdig, innlegg må skrives og jah. Nok å gjøre har jeg hvertfall!

Men det jeg egentlig lurer på er om dere kan følge litt med på bildene mine fremover. Om dere syntes at kvaliteten faktisk blir bedre? For om dere også ser forskjellen så skal jeg så absolutt begynne å bruke speilrefleksen mer igjen! Så si gjerne i fra! 

Ha en strålende tirsdag videre, og gi meg beskjed om hva dere  syntes om kvaliteten! 

Del

2 Kommentarer

 1. 10. november 2015 / 15:20

  Så utrolig fint! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. november 2015 / 15:20

   Tusen takk søte deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *